בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צרפת באבל: מת "האפיפיור של המטבח הצרפתי"

פול בוקוז, השף הכוכב הגדול הראשון, מת היום בגיל 91. האימפריה הקולינרית שלו גילגלה 50 מיליון אירו והוא החזיק ברציפות בשלושה כוכבי מישלן מאז 1965 – יותר מכל שף אחר בהיסטוריה

10תגובות
פול בוקוז
Laurent Cipriani/אי־פי

השף פול בוקוז, שסבל בשנים האחרונות מפרקינסון, מת היום (שבת) בגיל 91 בשנתו בפונדק־מסעדה שבבעלותו בקולונז'־או־מון־ד'אור. זהו כפר לא גדול על נהר הסון, קרוב לעיר ליון, עיר הבירה של הגסטרונומיה הצרפתית הקלאסית, שמשפחתו גרה בו ברציפות מאז תחילת המאה ה-17. במשך דורות החזיקו אבות אבותיו בטחנת קמח, בפונדק, ומאז המאה ה-19 גם במסעדה בחלק הקדמי של הפונדק. התגובות בצרפת הן של אבל לאומי. כותרות ראשיות בכלי התקשורת, שינוי בלוחות השידורים על מנת לפנות מקום לתוכניות הספד. הצרפתים כמו הצרפתים ביכו את האיש המכונה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו