בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סקס אפיל איטלקי ופופקורן כמהין: הכירו את המקום החדש של זוכה "מאסטר שף"

טום אביב עוד לא בן 30 וכבר פתח את "קוקו במבינו", מסעדה איטלקית חדשה, או "חמארה איטלקית", להגדרתו. בתפריט: נשנושי ים תיכון חדש, וידאו ארט על הקירות, יין במחירי רצפה וכמובן, פיצה

6תגובות
מנות צבעוניות בקוקו במבינו: בוראטה על עגבניות שרי, טורטליני בחמאת זעתר עם ארטישור על לאבנה, פופקורן כמהין ועוד
דרור עינב

בכניסה למסעדה החדשה של טום אביב, קוקו במבינו, ניצבת מכונת פופקורן, קצת יותר קטנה מאלו שמוצבות בבתי הקולנוע. לקול פצפוצי גרעיני התירס, היא פולטת גרעינים תפוחים, מתובלים בשמן כמהין. כשהגביע מגיע לשולחן, קשה להחליט אם מדובר בגימיק או בהמצאה מעולה. האמת, כך נדמה, נמצאת איפשהו באמצע. הפופקורן טעים וכיפי, ארומות הכמהין (הגם שמדובר בשמן) לוקחות אותו למקום אחר, פותחות את התיאבון, מחדדות את החושים, ומכוונות ציפיות לארוחה שתבוא אחריו. אוהבים לאכול בחוץ? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל "אני מת על...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו