בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בעיכוב של חודשיים: המזנון של אייל שני בניו יורק נפתח

פרויקט המסעדה הישראלית הגדול והמורכב ביותר עד כה מחוץ לישראל יוצא לדרך. 1.5 מיליון דולר הושקעו במזנון. אמנם הכרובית, העגבנייה והחציל כאן לא מי יודע מה, אבל לא נראה שזה מפריע לחגיגה להתחיל

61תגובות
אייל שני בפתיחת המזנון בניו יורק
חיים הנדוורקר

המזנון של אייל שני בצ׳לסי מרקט, הפרויקט הישראלי השאפתני ביותר בתחום המסעדנות שנעשה עד היום בכל רחבי העולם, נפתח אמש (יום שלישי). זהו. 1.5 מיליון דולר הושקעו במסעדה. החברה של שני אמנם כבר מתהדרת במזנונים בתל אביב, פריז, וינה ומלבורן שעובדים כולם יפה, אבל ניו יורק היא האתגר הגדול מבחינת השף. שני יודע זאת, אם הוא יצליח כאן הוא יהפוך לכוכב בינלאומי. אם המזנון של ניו יורק ייכשל, יזכרו לו את זה לשנים קדימה. כמובן שפתיחת המזנון לא עברה בשקט. זה התחיל עם הניו יורק טיימס שפרסם כתבה די מפרגנת, אך לא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו