בעיכוב של חודשיים: המזנון של אייל שני בניו יורק נפתח

פרויקט המסעדה הישראלית הגדול והמורכב ביותר עד כה מחוץ לישראל יוצא לדרך. 1.5 מיליון דולר הושקעו במזנון. אמנם הכרובית, העגבנייה והחציל כאן לא מי יודע מה, אבל לא נראה שזה מפריע לחגיגה להתחיל

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חיים הנדוורקר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ