בעיכוב של חודשיים: המזנון של אייל שני בניו יורק נפתח

פרויקט המסעדה הישראלית הגדול והמורכב ביותר עד כה מחוץ לישראל יוצא לדרך. 1.5 מיליון דולר הושקעו במזנון. אמנם הכרובית, העגבנייה והחציל כאן לא מי יודע מה, אבל לא נראה שזה מפריע לחגיגה להתחיל

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
חיים הנדוורקר

המזנון של אייל שני בצ׳לסי מרקט, הפרויקט הישראלי השאפתני ביותר בתחום המסעדנות שנעשה עד היום בכל רחבי העולם, נפתח אמש (יום שלישי). זהו. 1.5 מיליון דולר הושקעו במסעדה. החברה של שני אמנם כבר מתהדרת במזנונים בתל אביב, פריז, וינה ומלבורן שעובדים כולם יפה, אבל ניו יורק היא האתגר הגדול מבחינת השף. שני יודע זאת, אם הוא יצליח כאן הוא יהפוך לכוכב בינלאומי. אם המזנון של ניו יורק ייכשל, יזכרו לו את זה לשנים קדימה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ