המצאה אמריקאית לקינוח: חומוס שוקולד

אחרי שהחומוס ביסס את מעמדו באמריקה כמזון בריאות, הגיע השלב הגדול הבא: חומוס לקינוח. שלחנו את כתבנו חיים הנדוורקר לטעום ואלו מסקנותיו

חיים הנדוורקר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חיים הנדוורקר

שוק החומוס בארצות הברית נמצא בצמיחה דרמטית בעשור האחרון ובשנים הקרובות הוא עשוי להגיע להיקף של מיליארד דולר, בד בבד עם התייקרות חומר הגלם, כפי שפורסם לאחרונה. חברות המזון מנסות לנגוס בנתחים של השוק המתפתח הזה על ידי ייצור חומוס ושיווקו, בין אם בגרסה המוכרת לנו מהמרכולים הישראלים ובין אם בווריאציות שונות ומשונות, למשל עם זיתים, שום, צ׳יפוטלה, ארטישוק, פלפל אדום, תבלינים חריפים למיניהם וזאת כדי לתפוס לעצמן נישות בתוך השוק הזה. כעת הגיע תורו של החומוס לעלות על השולחן כמנה אחרונה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ