משנה כיוון: ויקטור גלוגר נפרד מהלובסטר והולך על פיצה

אחרי 16 שנות פעילות, השף ויקטור גלוגר סוגר את מסעדת השף היוקרתית - קלואליס שברמת גן, עובר לתל אביב ופותח את הבראסרי - הולה. את האקווריום של הלובסטרים הוא מאפסן במחסן

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

ימים סוערים עוברים על ויקטור גלוגר, אחד השפים הוותיקים בישראל. בתחילת 2018 הוא סגר את מסעדת היוקרה שלו קלואליס אחרי 16 שנות פעילות ברמת גן והשבוע הוא פותח את הולה. לא עוד מסעדת שף יוקרתית, אלא הפעם חותך גלוגר לכיוון שונה לחלוטין – יותר אל מחוזות הבראסרי. המסעדה החדשה תתמקם בחלל שאכלס את מסעדת רפאל עד לסגירתה. בתעשיית המסעדות רואים בצעד הזה של גלוגר עוד סימן למות ה"פיין דיינינג". הוא מבקש מיד להרגיע ומסביר שמדובר בסך הכל בהרפתקה מאתגרת של גיל 60 והתמודדות על ליבו הנגיש של המיינסטרים.  

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ