${m.global.stripData.hideElement}

 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

משנה כיוון: ויקטור גלוגר נפרד מהלובסטר והולך על פיצה

אחרי 16 שנות פעילות, השף ויקטור גלוגר סוגר את מסעדת השף היוקרתית - קלואליס שברמת גן, עובר לתל אביב ופותח את הבראסרי - הולה. את האקווריום של הלובסטרים הוא מאפסן במחסן

6תגובות
מנה של פריות ים לצד כוסית יין לבן
אפיק גבאי

ימים סוערים עוברים על ויקטור גלוגר, אחד השפים הוותיקים בישראל. בתחילת 2018 הוא סגר את מסעדת היוקרה שלו קלואליס אחרי 16 שנות פעילות ברמת גן והשבוע הוא פותח את הולה. לא עוד מסעדת שף יוקרתית, אלא הפעם חותך גלוגר לכיוון שונה לחלוטין – יותר אל מחוזות הבראסרי. המסעדה החדשה תתמקם בחלל שאכלס את מסעדת רפאל עד לסגירתה. בתעשיית המסעדות רואים בצעד הזה של גלוגר עוד סימן למות ה"פיין דיינינג". הוא מבקש מיד להרגיע ומסביר שמדובר בסך הכל בהרפתקה מאתגרת של גיל 60 והתמודדות על ליבו הנגיש של המיינסטרים.   מבחינת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#