האם החומוסייה החדשה היא בכלל טחינייה?

הכירו את המקום הלוהט החדש בשוק לוינסקי ששם את הטחינה על ראש שמחתו. חומוס, אגב, לא תמצאו פה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רוני קשמין
רוני קשמין

לפני כשבועיים נפתחה להרצה המסעדונת החדשה בשוק לוינסקי – ה"טחינייה", מקום קטן ותוסס שמבקשים להפוך בו את הקערה על פיה – לא עוד חומוסייה, אלא מקום שכולו קודש לטחינה, בדרך כלל שחקנית חיזוק של החומוס. "אני חושב שבשנים האחרונות נהיה קל להיתקל בהרבה מאוד חומוסיות טובות, יש אפילו לא מעט מצוינות. אנשים יודעים לעשות חומוס. מכיוון שחומוס טוב כבר יש, נראה לי שטחינייה היא הצעד הבא, ושטחינה בפרט, במקום חומוס, זו יציאה", מסביר יהונתן ברבי, האיש מאחורי הטחינייה. ברבי שלמד והשתלם בצרפת, היה לשף הפרטי של איש העסקים אייל עופר ובתוך כך, בישל לשועי עולם והתחכך בשמות כמו ביונסה, טום ג'ונס או מארק ג'ייקובס על יאכטות. ומה ליאכטות ולטחינייה בשוק לוינסקי?

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ