בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם החומוסייה החדשה היא בכלל טחינייה?

הכירו את המקום הלוהט החדש בשוק לוינסקי ששם את הטחינה על ראש שמחתו. חומוס, אגב, לא תמצאו פה

16תגובות
טרטר חציל עם קינואה אדומה, סחוג דבש וטחינת אריסה
רוני קשמין

לפני כשבועיים נפתחה להרצה המסעדונת החדשה בשוק לוינסקי – ה"טחינייה", מקום קטן ותוסס שמבקשים להפוך בו את הקערה על פיה – לא עוד חומוסייה, אלא מקום שכולו קודש לטחינה, בדרך כלל שחקנית חיזוק של החומוס. "אני חושב שבשנים האחרונות נהיה קל להיתקל בהרבה מאוד חומוסיות טובות, יש אפילו לא מעט מצוינות. אנשים יודעים לעשות חומוס. מכיוון שחומוס טוב כבר יש, נראה לי שטחינייה היא הצעד הבא, ושטחינה בפרט, במקום חומוס, זו יציאה", מסביר יהונתן ברבי, האיש מאחורי הטחינייה. ברבי שלמד והשתלם בצרפת, היה לשף הפרטי של איש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו