הכירו את "ליד-ה": המעדנייה החדשה של קבוצת מחניודה

אחרי סיבוב ארוך בלונדון ובפריז, חוזרת קבוצת מחניודה לפתוח עסקים בירושלים בלבד, והפעם: מעדנייה המבוססת על מיטב המנות וחומרי הגלם ממסעדותיה, כולל הפולנטה המפורסמת

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוני קשמין
רוני קשמין

ארבע שנים עברו מאז שלחה מסעדת "מחניוּדה" הירושלמית זרועות אל מעבר לים ופתחה את השלוחה הלונדונית המהוגנת שלה "פאלומר" שקצרה שבחים ותארים רבים תוך זמן קצר. שנתיים  עברו מאז התרחבה הקבוצה אפילו עוד, עם שלוחה שנייה בלונדון (ה"בּרבּרי") ואחת נוספת בפריז ("בלגאן"), אף הן הצטרפו לרשימת המקומות המדוברים והנחשקים בערים הגדולות, עד שהיה נדמה ש"מחניודה" כמעט איבדה משהו מהירושלמיות האסלית שכה מזוהה איתה. בכל זאת, קשה לאמוד מה לקבוצת הסעדה הקרויה על שם שוק מחנה יהודה, כשהיא מתבססת יותר ויותר בסמטאות הציוריות של קובנט גארדן וסוהו או בין קירות מלון רנסאנס, במרכז עיר האורות. כעת, שבה הקבוצה ארצה עם פתיחתה של מעדנייה חדשה בירושלים – כאילו כדי להזכיר שהיא לא נחה, גם ברמה המקומית, ונאמנה בכל עת לשורשים ולזהות המקורית שלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ