בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכירו את "ליד-ה": המעדנייה החדשה של קבוצת מחניודה

אחרי סיבוב ארוך בלונדון ובפריז, חוזרת קבוצת מחניודה לפתוח עסקים בירושלים בלבד, והפעם: מעדנייה המבוססת על מיטב המנות וחומרי הגלם ממסעדותיה, כולל הפולנטה המפורסמת

2תגובות
ליד ה, המעדנייה של מסעדת מחניודה
יהב יעקב

ארבע שנים עברו מאז שלחה מסעדת "מחניוּדה" הירושלמית זרועות אל מעבר לים ופתחה את השלוחה הלונדונית המהוגנת שלה "פאלומר" שקצרה שבחים ותארים רבים תוך זמן קצר. שנתיים  עברו מאז התרחבה הקבוצה אפילו עוד, עם שלוחה שנייה בלונדון (ה"בּרבּרי") ואחת נוספת בפריז ("בלגאן"), אף הן הצטרפו לרשימת המקומות המדוברים והנחשקים בערים הגדולות, עד שהיה נדמה ש"מחניודה" כמעט איבדה משהו מהירושלמיות האסלית שכה מזוהה איתה. בכל זאת, קשה לאמוד מה לקבוצת הסעדה הקרויה על שם שוק מחנה יהודה, כשהיא מתבססת יותר ויותר בסמטאות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו