בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת הבשר שתזכיר לכם בקתת ציידים ביער אירופאי

בכניסה לג'יש שבצפון נפתחה המסעדה "האנטר האוס", שברוח התקופה מציעה נתחי בשר אימתניים וערק מדרום לבנון

5תגובות
ניו יורק סטייק בבית הצייד בגוש חלב
אפיק גבאי

בשיר סלימאן עובד כטבח כבר למעלה מ- 18 שנים. במהלכן הוא גם היה למרצה בבתי ספר ומכללות לבישול שונות באזור הצפון. במהלך השנים האחרונות,  הספיק לפתוח למעלה מ- 12 מסעדות עבור יזמים ומסעדנים אחרים,  עד אשר יום בהיר אחד החליט לעשות לביתו, כלומר לפתוח מסעדה קטנה משלו, בכניסה לגוש חלב. "לפני ארבע שנים פתאום קמתי והחלטתי לעשות משהו בשביל עצמי, לפתוח מקום", מספר סלימאן. זה לקח לו אמנם ארבע שנים בהן הגה, פיתח ובעיקר דייק וזיקק את הרעיון הזה והביא אותו למה שהוא היום – מסעדת בשר שתעלה בקרב סועדיה תחושה של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו