מסעדת הבשר שתזכיר לכם בקתת ציידים ביער אירופאי

בכניסה לג'יש שבצפון נפתחה המסעדה "האנטר האוס", שברוח התקופה מציעה נתחי בשר אימתניים וערק מדרום לבנון

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

בשיר סלימאן עובד כטבח כבר למעלה מ- 18 שנים. במהלכן הוא גם היה למרצה בבתי ספר ומכללות לבישול שונות באזור הצפון. במהלך השנים האחרונות,  הספיק לפתוח למעלה מ- 12 מסעדות עבור יזמים ומסעדנים אחרים,  עד אשר יום בהיר אחד החליט לעשות לביתו, כלומר לפתוח מסעדה קטנה משלו, בכניסה לגוש חלב.

"לפני ארבע שנים פתאום קמתי והחלטתי לעשות משהו בשביל עצמי, לפתוח מקום", מספר סלימאן. זה לקח לו אמנם ארבע שנים בהן הגה, פיתח ובעיקר דייק וזיקק את הרעיון הזה והביא אותו למה שהוא היום – מסעדת בשר שתעלה בקרב סועדיה תחושה של בקתת ציידים ביער אירופאי. "בנסיעות מסביב לעולם שעשיתי בארבע השנים התחלתי לאסוף פריטים שונים, בהם ראשי איילות מפוחלצים, קישוטים ומזכרות מכפרים ברחבי אירופה". במהלך ארבע השנים הוא גם התאהב בגריל ההולנדי והחליט שהגיע הזמן שגם כאן יהיה אחד כזה.

ליבי שפרלינג

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ