חדר האוכל: המסעדה שחזרה מן המתים

אחרי שנים של הדרה, נקלענו בטעות למסעדת "חדר אוכל", זאת היתה הזדמנות טובה לבדוק האם יש חיים אחרי עומר מילר

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

חדר האוכל נפתחה בשנת 2008 והייתה כמעט חדשנית, לתקופתה. מסעדה גדולה ורחבת ידיים במרכז תל אביב, סמוכה ממש למוקדי הבילוי של התיאטרון הקאמרי והאופרה הישראלית, שהציעה תפריט כאילו כיפי ובלתי מחייב. למה כאילו? האוכל בחדר האוכל, בהחלט הלהיב בתחילה. מנות כמו סלט ירוקים וגבינת עיזים עם שקדים קלויים, דג אפוי בטחינה ובצלים מקורמלים, כבד קצוץ ובורקס ראוי הפכו אותה בראשיתה לחביבת הקהל. כאשר כל אלו הוצעו לצד לימונדה מתובלת בכמה גוונים, יינות ישראליים חמודים בכוסות וישיבה בסטייל קיבוצניקי היה אפשר להבין את העדפת הקהל.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ