בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדר האוכל: המסעדה שחזרה מן המתים

אחרי שנים של הדרה, נקלענו בטעות למסעדת "חדר אוכל", זאת היתה הזדמנות טובה לבדוק האם יש חיים אחרי עומר מילר

7תגובות
טורטליני בשר עגבניות שרופות וקרם בטטה לבנה בחדר אוכל
אנטולי מיכאלו

חדר האוכל נפתחה בשנת 2008 והייתה כמעט חדשנית, לתקופתה. מסעדה גדולה ורחבת ידיים במרכז תל אביב, סמוכה ממש למוקדי הבילוי של התיאטרון הקאמרי והאופרה הישראלית, שהציעה תפריט כאילו כיפי ובלתי מחייב. למה כאילו? האוכל בחדר האוכל, בהחלט הלהיב בתחילה. מנות כמו סלט ירוקים וגבינת עיזים עם שקדים קלויים, דג אפוי בטחינה ובצלים מקורמלים, כבד קצוץ ובורקס ראוי הפכו אותה בראשיתה לחביבת הקהל. כאשר כל אלו הוצעו לצד לימונדה מתובלת בכמה גוונים, יינות ישראליים חמודים בכוסות וישיבה בסטייל קיבוצניקי היה אפשר להבין את...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו