בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכריכייה החדשה שמגישה קוויאר מקומי, ביצים מעושנות וגלידת כוסמת רכה

אחרי שיצר מסעדה פורצת גבולות, השף רז רהב פותח את "ברווזי", כריכייה חדשה שלא דומה לאף מקום אחר שמוכר סנדוויצ'ים

9תגובות
סנדוויץ מ"רזי ברווזי"ס
חיים יוסף

שנתיים עברו מאז פתח "רזי ברווזי", הלוא הוא השף רז רהב, את מסעדת OCD במתחם נוגה בקול תרועה רמה. אז היה רהב שף צעיר ובפי רבים חסר ניסיון, אבל מלא באמביציה (יש שיגידו ביומרות), או כישרון. והמסעדה, לא זו בלבד שהיא חריגה בנוף המקומי וזו כמעט אניגמה שכנגד גל סגירות של מסעדות, עומדת איתנה כשהיא מונה רק 19 מקומות ישיבה, מציעה תפריט טעימות אקספרימנטלי ומתומחרת גבוה; אלא שגם השף, רק באמצע שנות ה-20 לחייו, הוא בעצמו משהו בין מופע יוצא דופן לתופעה. אחרי שזכה לתארים מפוקפקים כמו "שף של אינסטגרם" או "שף של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו