הכריכייה החדשה שמגישה קוויאר מקומי, ביצים מעושנות וגלידת כוסמת רכה

אחרי שיצר מסעדה פורצת גבולות, השף רז רהב פותח את "ברווזי", כריכייה חדשה שלא דומה לאף מקום אחר שמוכר סנדוויצ'ים

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוני קשמין
רוני קשמין

שנתיים עברו מאז פתח "רזי ברווזי", הלוא הוא השף רז רהב, את מסעדת OCD במתחם נוגה בקול תרועה רמה. אז היה רהב שף צעיר ובפי רבים חסר ניסיון, אבל מלא באמביציה (יש שיגידו ביומרות), או כישרון. והמסעדה, לא זו בלבד שהיא חריגה בנוף המקומי וזו כמעט אניגמה שכנגד גל סגירות של מסעדות, עומדת איתנה כשהיא מונה רק 19 מקומות ישיבה, מציעה תפריט טעימות אקספרימנטלי ומתומחרת גבוה; אלא שגם השף, רק באמצע שנות ה-20 לחייו, הוא בעצמו משהו בין מופע יוצא דופן לתופעה. אחרי שזכה לתארים מפוקפקים כמו "שף של אינסטגרם" או "שף של קישוטים", רהב מוכיח שהוא שף של פעלים, לא רק של פעלולים, כשהוא פותח כעת יחד עם השף והמנהל בפועל אוראל דנינו העובד לצידו ב-OCD, את מה שאולי נתפס כמו ההיפך המוחלט של המסעדה האקספרימנטלית ביפו – בכריכייה הנושאת את השם "ברווזי".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ