בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איגואנה במטבח? בדרום אמריקה הן עניין קבוע

העולם נסער מארוחת האיגואנות של ג'ף בזוס, אך בדרום אמריקה ובמרכזה איש לא עשה מזה עניין - שם האיגואנות הן התרנגולות של העצים

תגובות
איגואנה בחוות גידול
שלמה פפירבלט

הסיפור והצילום של ג'ף (אמזון) בזוס, האיש העשיר בעולם, זולל איגואנה צלויה בנשף בניו יורק, עורר השבוע תגובות רבות מסוגים שונים, אך גם הפנה תשומת לב למרכיב הקולינרי של העניין. איגואנות היו תמיד חלק אינטרגלי בתפריט של ילידי אמריקה המרכזית והדרומית, שם מרחב המחייה הטבעי שלהן. עד היום חוקרים רבים באזור מציינים כי אין ויכוח על כך שתרומת הפרוטאינים שהרימו האיגואנות הייתה חשובה מאוד במשך דורות רבים. באופן יחסי ובהשוואה לבעלי חיים אחרים, איגואנות קל לצוד וכשהן מגיעות בטבע לאורך של מטר וחצי, ומשקלן נושק...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו