מינון נכון של טחינה יהפוך חומוס מקופסה למעדן נדיר? איזה קשקוש

הפרסומת החדשה ל"חומוס אחלה" הולכת ראש בראש נגד החומוסיות. לא שה־40/30/20 אחוזי טחינה באמת מתחרים בהן, או אפילו עולים על חומוס אחלה הרגיל, אבל בשטראוס גילו כי כנות לא מביאה קונים

דני בר-און
דני בר-און
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דני בר-און
דני בר-און

כמה פרסומות ראיתם בחיים שוב ושוב, ועדיין לא הבנתם אותן עד הסוף? כזו היא הפרסומת החדשה של "חומוס אחלה". בזה אחר זה מגיעים למין טירה עתיקה כמה ברוני חומוס מקומיים, נון־אקטורס, מה שנקרא. הם באים במכוניות יוקרה, ומתיישבים סביב שולחן עגול לישיבת חירום. מי שמנהל את הישיבה הוא דווקא כן שחקן, אבל לא נדקדק בקטנות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ