בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף שהפך את המטבח הישראלי ללהיט בניו אורלינס

אלון שעיה מבת ים, היגר לארה״ב בגיל ארבע, היה ילד בעייתי, ניסה להתנתק מכל מה שקשור לישראל אבל אז גילה את המטבח הישראלי והפך להצלחה גדולה. אבל אז הסיפור התחיל להסתבך

20תגובות
השף אלון שעיה
W. Rush Jagoe V

בקורות חייו של השף אלון שעיה ייזכר לעד צעד בלתי שגרתי. הוא לא רק הכניס את האוכל הישראלי לניו אורלינס, אלא עשה זאת בהצלחה גדולה. למסעדה שנשאה את שמו קראו ״שעיה״. רבים הגדירו אותה כמסעדה המשלבת בין המטבח הדרומי של ארצות הברית ובין המטבח הישראלי, פיוז'ן בהחלט לא מקובל ונדיר, אבל לכו תתווכחו עם הצלחה. ניו אורלינס, שנחשבת לעיר שבה יודעים להעריך אוכל טוב, התאהבה ב״שעיה״ והפרסים לא אחרו לבוא. ב-2016 זכתה ״שעיה״ בתואר המסעדה החדשה הטובה ביותר בארצות הברית מטעם אגודת ג׳יימס בירד, האוסקר של הגסטרונומיה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו