השף שהפך את המטבח הישראלי ללהיט בניו אורלינס

אלון שעיה מבת ים, היגר לארה״ב בגיל ארבע, היה ילד בעייתי, ניסה להתנתק מכל מה שקשור לישראל אבל אז גילה את המטבח הישראלי והפך להצלחה גדולה. אבל אז הסיפור התחיל להסתבך

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חיים הנדוורקר
ניו יורק

בקורות חייו של השף אלון שעיה ייזכר לעד צעד בלתי שגרתי. הוא לא רק הכניס את האוכל הישראלי לניו אורלינס, אלא עשה זאת בהצלחה גדולה. למסעדה שנשאה את שמו קראו ״שעיה״. רבים הגדירו אותה כמסעדה המשלבת בין המטבח הדרומי של ארצות הברית ובין המטבח הישראלי, פיוז'ן בהחלט לא מקובל ונדיר, אבל לכו תתווכחו עם הצלחה. ניו אורלינס, שנחשבת לעיר שבה יודעים להעריך אוכל טוב, התאהבה ב״שעיה״ והפרסים לא אחרו לבוא.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ