בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רובין פוד: המסעדה שתאכיל אתכם בשאריות

לראשונה בישראל: מסעדה המבוססת על חומרי גלם שכמעט ונזרקו לפח קמה בימים אלה בחיפה, במטרה לצמצם את בזבוז המזון בישראל

12תגובות
פשטידה ברובין פוד
אורלי קוטיק

עורך דין, סטודנט והומלס נכנסים למסעדה, זה לא עוד התחלה של בדיחה, אלא חזון ההאכלה של שי רילוב, מייסד מיזם "רובין פוד", המתמקד במניעת בזבוז מזון ועושה זאת בדרך יצירתית במיוחד: בישול ארוחות שף מפירות וירקות אשר הוצלו בשווקים, ברשתות מזון ומחקלאים. אל רילוב חברו השף קובי קרולה ושותפים נוספים שעוזרים בבישול, מחשוב וניהול המיזם. כל החברים, כולל רילוב וקורולה עובדים בהתנדבות. בימים אלו נבנה מקום קבע למיזם, מסעדה באותו השם, שתוקם בשוק תלפיות המתעורר בחיפה. החבורה יצאה בקמפיין הדסטארט על מנת לקבל סיוע...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו