רובין פוד: המסעדה שתאכיל אתכם בשאריות

לראשונה בישראל: מסעדה המבוססת על חומרי גלם שכמעט ונזרקו לפח קמה בימים אלה בחיפה, במטרה לצמצם את בזבוז המזון בישראל

נעמה סובול
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נעמה סובול

עורך דין, סטודנט והומלס נכנסים למסעדה, זה לא עוד התחלה של בדיחה, אלא חזון ההאכלה של שי רילוב, מייסד מיזם "רובין פוד", המתמקד במניעת בזבוז מזון ועושה זאת בדרך יצירתית במיוחד: בישול ארוחות שף מפירות וירקות אשר הוצלו בשווקים, ברשתות מזון ומחקלאים. אל רילוב חברו השף קובי קרולה ושותפים נוספים שעוזרים בבישול, מחשוב וניהול המיזם. כל החברים, כולל רילוב וקורולה עובדים בהתנדבות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ