בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף ניר פלר מסייע להפוך את "שעיה" בניו אורלינס לישראלית יותר

הבעלים של המסעדה "שעיה" שזוכה להערכה רבה באמריקה, פיטר את השף שלה ועתה מבקש לאתחל אותה מחדש בסיוע של מגע יד ישראלית

4תגובות
מנה במסעדת שעיה
Gerald Herbert / AP

ההתחלה של מסעדת שעיה הישראלית בניו אורלינס נראית כמו החלום האולטימטיבי של כל מסעדן. כמה חודשים אחרי פתיחתה ב-2015 כבר זכתה בתואר המסעדה החדשה המבטיחה ביותר בארצות הברית, תחת ידיו של השף אלון שעיה ואילו השף בפועל שלה, זקרי אנג׳ל, זכה שנה אחר כך בתואר השף הצעיר המבטיח ביותר באמריקה. הקהל הציף מהרגע הראשון והתקשורת האמריקאית הרעיפה תשבוחות על המקום מכל עבר. אבל אז משהו החל להשתבש. אחרי כמה חודשים התפוצצה פרשייה באמצעי התקשורת והמסעדה על בעליה, שפיה ומנהליה נקלעה למשבר. זה זה כאשר נחשפה באמצעי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו