השף ניר פלר מסייע להפוך את "שעיה" בניו אורלינס לישראלית יותר

הבעלים של המסעדה "שעיה" שזוכה להערכה רבה באמריקה, פיטר את השף שלה ועתה מבקש לאתחל אותה מחדש בסיוע של מגע יד ישראלית

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

ההתחלה של מסעדת שעיה הישראלית בניו אורלינס נראית כמו החלום האולטימטיבי של כל מסעדן. כמה חודשים אחרי פתיחתה ב-2015 כבר זכתה בתואר המסעדה החדשה המבטיחה ביותר בארצות הברית, תחת ידיו של השף אלון שעיה ואילו השף בפועל שלה, זקרי אנג׳ל, זכה שנה אחר כך בתואר השף הצעיר המבטיח ביותר באמריקה. הקהל הציף מהרגע הראשון והתקשורת האמריקאית הרעיפה תשבוחות על המקום מכל עבר. אבל אז משהו החל להשתבש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ