בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קפה פופולר: הכירו את המקום החדש של השף אבי ביטון

השף אבי ביטון (לשעבר אדורה) חוזר אל קדמת הבמה בבר מסעדה חדש בתל אביב. בתפריט: שיפודים ואוכל שתומך אלכוהול

5תגובות
בקלוואה של פופולר
מתן כץ

כנראה שלעולם לא נשכח לאבי ביטון את אדורה. מסעדת השף שנפתחה בשנת 2005, הייתה אחת האהובות בעיר וביטון שהיה אז רק בן 24 נחשב ככוכב עולה בשמי הקולינריה המקומית. עד אז הקילומטרז' שלו כלל בישול בקורדליה של ניר צוק, ברפאל של רפי כהן ואפילו ביועזר בר יין של שאול אברון, מסעדות איקוניות, שכבר לא איתנו. בניגוד לאותם שמות גדולים, ביטון יצר אז ביסטרו שף צנוע, שבלט גם בחשבון הסופי ללקוח. באדורה ביטון נתן ביטוי לשורשיו ולבית שבו גדל, מצד אחד מטבח מרוקאי ומצד שני השפעות טורקיות, ובו בזמן היה מקום לגמרי מודרני,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו