קפה פופולר: הכירו את המקום החדש של השף אבי ביטון

השף אבי ביטון (לשעבר אדורה) חוזר אל קדמת הבמה בבר מסעדה חדש בתל אביב. בתפריט: שיפודים ואוכל שתומך אלכוהול

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

כנראה שלעולם לא נשכח לאבי ביטון את אדורה. מסעדת השף שנפתחה בשנת 2005, הייתה אחת האהובות בעיר וביטון שהיה אז רק בן 24 נחשב ככוכב עולה בשמי הקולינריה המקומית. עד אז הקילומטרז' שלו כלל בישול בקורדליה של ניר צוק, ברפאל של רפי כהן ואפילו ביועזר בר יין של שאול אברון, מסעדות איקוניות, שכבר לא איתנו. בניגוד לאותם שמות גדולים, ביטון יצר אז ביסטרו שף צנוע, שבלט גם בחשבון הסופי ללקוח.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ