בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פיקה: המאפייה הסקנדינבית הראשונה במזרח התיכון נפתחה בתל אביב

מפיק הטלוויזיה השוודי, מייקל רוטשילד, עלה ארצה ושמר על האפייה כתחביב. אחרי שפתח דוכן מאפים בשווקי איכרים, כעת הוא מוכן למאפייה ומבקש להכיר לישראלים את הקונספט של "פיקה"

10תגובות
 שלל מאפי דייניש, עוגות, לחמים ועוגיות ב"פיקה", המאפייה הסקנדינבית
Miriam Alster

את הקרואסון, הבגט והמאפים הצרפתיים א לה פטיסרי רובנו מכירים; חלק אחר התוודע עם השנים למאפים איטלקים כמו ספוליאטלה או פנטונה שעשו עלייה ארצה, אבל את דברי המאפה הסקנדינביים טרם הכרנו. אפשר לשלוף מן המותן את הדייניש, מאפה השמרים הדני, המתוק והריחני, שבדנמרק הוא מכונה בכלל wienerbrød או בעברית: לחם וינאי, אבל שם, פחות או יותר, זה נגמר. כעת, מייקל רוטשילד, סקנדינבי (לשעבר) ואמביציוזי במיוחד מבקש לשנות את זה, ולעשות עלייה למאפים סקנדינביים ובתוך כך, להכיר לישראלים את הפסקת הקפה השוודית ("פיקה") שהיא...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו