בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המזווה בולנז'רי: בשביל מקדש הקרואסונים החדש תצטרכו לצאת אל מחוץ לעיר

במתחם עין שמר בואכה פרדס חנה תמצאו כמה מהקרואסונים הבלתי שגרתיים בארץ, כמו קרואסון במבה, קרואסון מלבי וקרואסון חלווה עם פטיסייר וטחינה; אבל זה לא הכל

21תגובות
קרואסון מלבי בבולנז'רי "המזווה"
באדיבות המקום

חמש שנים אחרי שנפתח "המזווה", בוטיק אוכל כשר במרכז קניות בלב כרכור, המתמחה בייצור ועישון בשר, נקניקיות ונקניקים; ושנתיים אחרי שנפתחה כמה מטרים משם, באותו גם מעדניית הגבינות הכשרה של "המזווה" – השבוע נפתח מה שאולי הוא הצעד הטבעי קדימה והלאה: "המזווה בולנז'רי". מאחורי שלושת המקומות עומד דור כהן, שרקוטייר צעיר שלמד את אומנות הכנת הנקניק באיטליה. בזמן שהותו בארץ המגף הוא שם לעצמו למטרה לייבא ארצה את אותם הטעמים הזרים ולאקלם אותם כאן, רק בגרסתם הכשרה. עבור אנינים וגרגרנים רבים, שומרי כשרות ואולי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו