ני-שי: המסעדה האסיאתית החדשה בנתניה שרוצה להיות טאיזו

בהשקעה גדולה נפתחה "ני-שי" מסעדה אסיאתית חדשה מבית פו סושי בנתניה. השף יואב בלימן: "זו מסעדה שאינה נופלת ברמתה מטופולופומפו או טאיזו"

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

חדשות כאלה מזמן לא התפרסמו כאן במדור: נתניה התחדשה במסעדה אסיאתית, שמבקשת להגביה את הרף הקולינרי הקיים בעיר ולמעשה, מעבר לרשתות שהשתלטו עליה, מדובר בכניסתה של אחת מקבוצות האוכל החזקות בארץ. נוצ' הרמת-שרונית, קיסו מקריית אונו, פו סושי התל אביבית וכעת ני-שי הנתנייתית, המצטרפת האחרונה לקבוצת המסעדות האסיאתיות של המסעדנים אמיר ודש, רותם טחן ונועם גבאי. אם השמות הללו לא אומרים לכם הרבה, זה מפני שהשלושה מקפידים להישאר מתחת לרדאר. ודש הוא נצר לשושלת המאפיות ודש, טחן וגבאי הם מסעדנים ושותפים במלון בוטיק חדש שעתיד להפתח ממש בקרוב ברחוב ברנר ולכולם עסקים נוספים. בפן הקולינרי, בראש הקבוצה עומד השף יואב בלימן.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ