בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ני-שי: המסעדה האסיאתית החדשה בנתניה שרוצה להיות טאיזו

בהשקעה גדולה נפתחה "ני-שי" מסעדה אסיאתית חדשה מבית פו סושי בנתניה. השף יואב בלימן: "זו מסעדה שאינה נופלת ברמתה מטופולופומפו או טאיזו"

6תגובות
ביביבאמפ עוף
בן יוסטר

חדשות כאלה מזמן לא התפרסמו כאן במדור: נתניה התחדשה במסעדה אסיאתית, שמבקשת להגביה את הרף הקולינרי הקיים בעיר ולמעשה, מעבר לרשתות שהשתלטו עליה, מדובר בכניסתה של אחת מקבוצות האוכל החזקות בארץ. נוצ' הרמת-שרונית, קיסו מקריית אונו, פו סושי התל אביבית וכעת ני-שי הנתנייתית, המצטרפת האחרונה לקבוצת המסעדות האסיאתיות של המסעדנים אמיר ודש, רותם טחן ונועם גבאי. אם השמות הללו לא אומרים לכם הרבה, זה מפני שהשלושה מקפידים להישאר מתחת לרדאר. ודש הוא נצר לשושלת המאפיות ודש, טחן וגבאי הם מסעדנים ושותפים במלון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו