במקום מישלן: מדריך גומיו מגיע לישראל והשפים נקראים לסדר

בשבוע הבא יושק בישראל המדריך הצרפתי "גומיו" לבחירת המסעדות הטובות בארץ. שלמה פפירבלט פגש את בעלי המדריך לשיחה על מצב המסעדות בישראל ועל ההבדל המהותי בין גומיו למישלן

שלמה פפירבלט
פריז
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שלמה פפירבלט
פריז

אנחנו יושבים בטרסה של ביסטרו פריזאי מול תחנת סן-לזר. המקום עושה סימנים ראשונים של התארגנות לקראת הצהריים, המלצר שמביא לנו באדישות כוס עם לימון סחוט ובקבוק סודה, לחלוטין לא מודע לכך שאחד משני הלקוחות שהוא משרת הוא האדם מאחורי ארגון הקובע גורלות בחיי מוסד קולינרי. קום דה שריזה, הבעלים והעורך הראשי של אחד משני מדריכי המסעדות החשובים ביותר בצרפת, באירופה, כמו גם בעולם, וכעת מגיע לישראל.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ