שלמה פפירבלט
פריז

אנחנו יושבים בטרסה של ביסטרו פריזאי מול תחנת סן-לזר. המקום עושה סימנים ראשונים של התארגנות לקראת הצהריים, המלצר שמביא לנו באדישות כוס עם לימון סחוט ובקבוק סודה, לחלוטין לא מודע לכך שאחד משני הלקוחות שהוא משרת הוא האדם מאחורי ארגון הקובע גורלות בחיי מוסד קולינרי. קום דה שריזה, הבעלים והעורך הראשי של אחד משני מדריכי המסעדות החשובים ביותר בצרפת, באירופה, כמו גם בעולם, וכעת מגיע לישראל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ