בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

במקום מישלן: מדריך גומיו מגיע לישראל והשפים נקראים לסדר

בשבוע הבא יושק בישראל המדריך הצרפתי "גומיו" לבחירת המסעדות הטובות בארץ. שלמה פפירבלט פגש את בעלי המדריך לשיחה על מצב המסעדות בישראל ועל ההבדל המהותי בין גומיו למישלן

24תגובות
מדריך גומיו

אנחנו יושבים בטרסה של ביסטרו פריזאי מול תחנת סן-לזר. המקום עושה סימנים ראשונים של התארגנות לקראת הצהריים, המלצר שמביא לנו באדישות כוס עם לימון סחוט ובקבוק סודה, לחלוטין לא מודע לכך שאחד משני הלקוחות שהוא משרת הוא האדם מאחורי ארגון הקובע גורלות בחיי מוסד קולינרי. קום דה שריזה, הבעלים והעורך הראשי של אחד משני מדריכי המסעדות החשובים ביותר בצרפת, באירופה, כמו גם בעולם, וכעת מגיע לישראל. האיש, באמצע שנות החמישים לחייו, רהוט ומהוקצע עד שורשי שיער ראשו. הוא רכש  ב-2016 את המדריך הגסטרונומי גומיו,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו