בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אירופה האחרת: הכירו את "קפה נורדוי" של השף עינב אזגורי

בחזית מלון הבוטיק החדש "נורדוי" נפתח הביסטרו הצרפתי המסקרן של התקופה - כשעל המטבח אמון השף עינב אזגורי

7תגובות
מנת סלט ומולים
תומר אפלבאום

על אף מפעלותיו הצרפתיים בשנתיים האחרונות (בר א וין ודא דא ודא על הרוטיסרי שלו), נדמה שגם מבקרי האוכל וגם שועלי מסעדות ותיקים זוכרים לשף עינב אזגורי את תקופתו הקצרה והאינטנסיבית בבר הספרדי סרווסריה ובמיוחד את תרומתו להולדת ז'אנר חדש בתולדות ימי שתייני העיר;  הוא בראנץ' השיכורים, שעוד יופיע במערכה השלישית. בחדשים האחרונים נמלא עמוד האינסטגרם של השף תמונות פוטוגניות ומעוררות תיאבון של הפרויקט החדש עליו הוא אמון: פתיחתו של קפה נורדוי, שנפתח אתמול להרצה כמעין ביסטרו אירופאי קלאסי. המקום החדש נפתח...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו