אירופה האחרת: הכירו את "קפה נורדוי" של השף עינב אזגורי

בחזית מלון הבוטיק החדש "נורדוי" נפתח הביסטרו הצרפתי המסקרן של התקופה - כשעל המטבח אמון השף עינב אזגורי

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

על אף מפעלותיו הצרפתיים בשנתיים האחרונות (בר א וין ודא דא ודא על הרוטיסרי שלו), נדמה שגם מבקרי האוכל וגם שועלי מסעדות ותיקים זוכרים לשף עינב אזגורי את תקופתו הקצרה והאינטנסיבית בבר הספרדי סרווסריה ובמיוחד את תרומתו להולדת ז'אנר חדש בתולדות ימי שתייני העיר;  הוא בראנץ' השיכורים, שעוד יופיע במערכה השלישית.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ