בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הוטל דה ויל: מסמן את שובו של השף יוגב ירוס אל הבמה

משהו בין ביסטרו שכונתי לגסטרו-פאב, הוטל דה ויל, המקום החדש של אריאל לייזגולד והשף יוגב ירוס הוא אחד המקומות המסקרנים של הזמן האחרון

7תגובות
הוטל דה ויל
בן יוסטר

בשקט בשקט אפשר לסמן כאן בזהירות גל קטן שכולו בסימן שובה של אירופה הקלאסית אל קדמת הבמה הקולינרית. אל גל הפתיחות המעין צרפתיות ששוטף את העיר, הצטרף בשבוע שעבר הוטל דה ויל, ולאור הבית ממנו הוא בא עורר סקרנות גדולה. מאחורי המקום החדש, שהוא מעין ביסטרו לא גדול בפינת הרחובות דיזנגוף וז'בוטינסקי בתל אביב (במקום בו שכן קפה מיכל הוותיק ונסגר לאחרונה) עומדים אריאל לייזגולד, מיקסולוג רב זכויות ותארים והשף יוגב ירוס, שהוביל בין היתר את מסעדת מל ומישל מבן יהודה ואת מטבחצר במושב גינתון. אחת השאלות המתבקשות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו