הוטל דה ויל: מסמן את שובו של השף יוגב ירוס אל הבמה

משהו בין ביסטרו שכונתי לגסטרו-פאב, הוטל דה ויל, המקום החדש של אריאל לייזגולד והשף יוגב ירוס הוא אחד המקומות המסקרנים של הזמן האחרון

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

בשקט בשקט אפשר לסמן כאן בזהירות גל קטן שכולו בסימן שובה של אירופה הקלאסית אל קדמת הבמה הקולינרית. אל גל הפתיחות המעין צרפתיות ששוטף את העיר, הצטרף בשבוע שעבר הוטל דה ויל, ולאור הבית ממנו הוא בא עורר סקרנות גדולה. מאחורי המקום החדש, שהוא מעין ביסטרו לא גדול בפינת הרחובות דיזנגוף וז'בוטינסקי בתל אביב (במקום בו שכן קפה מיכל הוותיק ונסגר לאחרונה) עומדים אריאל לייזגולד, מיקסולוג רב זכויות ותארים והשף יוגב ירוס, שהוביל בין היתר את מסעדת מל ומישל מבן יהודה ואת מטבחצר במושב גינתון.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ