פריז: אליפות העולם הראשונה בהכנת ביצה עם מיונז

להכין ביצה קשה עם מיונז כל אחד יכול, אבל להכנת המנה הצרפתית הוותיקה יש סטנדרטים נוקשים במיוחד. בתחרות יוקרתית בצרפת החליטו להחזיר עטרה ליושנה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

בימים אלה הסתיימה בפריז אליפות העולם הראשונה בהכנת "ביצת מיונז" - מאכל פופולארי, היסטורי, בעל מעמד יוצא דופן בגסטרונומיה הצרפתית, או כמו שהגדיר זאת אחד ממשתתפי התחרות, השף של מלון "ריץ", ניקולא סאל: "זאת מנה שמוצאים על שולחן מסעדה במלון פאר וכמובן על דלפק בביסטרו נידח ככל שיהיה - והיא מבוקשת יותר ויותר".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ