בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פריז: אליפות העולם הראשונה בהכנת ביצה עם מיונז

להכין ביצה קשה עם מיונז כל אחד יכול, אבל להכנת המנה הצרפתית הוותיקה יש סטנדרטים נוקשים במיוחד. בתחרות יוקרתית בצרפת החליטו להחזיר עטרה ליושנה

5תגובות
ביצים ממולאות מיונז
\ etorres / shutterstock

בימים אלה הסתיימה בפריז אליפות העולם הראשונה בהכנת "ביצת מיונז" - מאכל פופולארי, היסטורי, בעל מעמד יוצא דופן בגסטרונומיה הצרפתית, או כמו שהגדיר זאת אחד ממשתתפי התחרות, השף של מלון "ריץ", ניקולא סאל: "זאת מנה שמוצאים על שולחן מסעדה במלון פאר וכמובן על דלפק בביסטרו נידח ככל שיהיה - והיא מבוקשת יותר ויותר". שמונה שפים בעלי שם, בהם שבעה המכהנים במסעדות או מטבחי בתי מלון בפריז, עלו לערב הגמר שנערך באולמו של ביסטרו "מרלו" סמוך לשאנז-אליזה. האירוע הוא יוזמה של "האגודה לשימור מורשת ביצת מיונז" (Asom),...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו