בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נכון לעכשיו, זה הלחם היפה ביותר שאכלנו בארץ

מצאנו את הגרסה המקומית לבייגל בצבעי הקשת בענן מניו יורק: לחם ספירלה צבעוני ומשגע בבנימינה. הוא משלב ורוד-סגול, ירוק-כחול וכתום-צהוב, הכל בכיכר אחת שתמצאו רק יום אחד בשבוע

10תגובות
הלחם הצבעוני בלחם בורקין, סגול מסלק, ירוק מתרד וכתום מכורכום
רוני קשמין

עוד לפני שהתחלנו לצלם אוכל ולשתף אותו באינסטגרם, היינו אוכלים עם העיניים. כלומר, אוכל נאלץ להיות יפה עוד לפני שהכריחו אותו להיות גם פוטוגני, וזה גם לפני שמדברים על היותו "טעים", מזין או אכיל אפילו. זה מזמן כבר לא מספיק. בעידן הטכנולוגי, ופה נכנסות גם הרשתות החברתיות, הכל נלקח לאקסטרים. בזכות או בגנות רשתות כמו האינסטגרם, בייגלים צבעוניים שמיוצרים כבר שנים במקומות כמו חנות הבייגל (The bagel Store) בניו יורק, הופכים ויראליים בין-לילה, חורכים את האינטרנט בשלל צבעי הקשת ומייצרים תורים שנמתחים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו