נכון לעכשיו, זה הלחם היפה ביותר שאכלנו בארץ

מצאנו את הגרסה המקומית לבייגל בצבעי הקשת בענן מניו יורק: לחם ספירלה צבעוני ומשגע בבנימינה. הוא משלב ורוד-סגול, ירוק-כחול וכתום-צהוב, הכל בכיכר אחת שתמצאו רק יום אחד בשבוע

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רוני קשמין
רוני קשמין

עוד לפני שהתחלנו לצלם אוכל ולשתף אותו באינסטגרם, היינו אוכלים עם העיניים. כלומר, אוכל נאלץ להיות יפה עוד לפני שהכריחו אותו להיות גם פוטוגני, וזה גם לפני שמדברים על היותו "טעים", מזין או אכיל אפילו. זה מזמן כבר לא מספיק. בעידן הטכנולוגי, ופה נכנסות גם הרשתות החברתיות, הכל נלקח לאקסטרים. בזכות או בגנות רשתות כמו האינסטגרם, בייגלים צבעוניים שמיוצרים כבר שנים במקומות כמו חנות הבייגל (The bagel Store) בניו יורק, הופכים ויראליים בין-לילה, חורכים את האינטרנט בשלל צבעי הקשת ומייצרים תורים שנמתחים מהחנות אל הרחוב ומתארכים בחצאי שעות. 

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ