בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ה"בלנדריאן": טרנד ההמבורגרים הבא כבר כאן, עם פחות בשר ויותר בריאות (לכם ולעולם)

מצד אחד המבורגר זה החיים, מצד שני תעשיית הבשר רוצחת את הסביבה. אז מה עושים? משלבים. טרנד בריאות/אוכל חדש מציע להוריד מהקציצה שלכם בשר ולהוסיף לה ירקות

15תגובות
blended burger
יוטיוב

אם היו עורכים משאל בין התיירים הפוקדים את ישראל כדי לקבוע מהו המאכל הלאומי של המדינה, הם בוודאי היו עונים בפה אחד "המבורגר". צונאמי ההמבורגריות שהכה בתל אביב וסחף אחריו את שאר אזורי החיוג, לא עוצר וכל הזמן מחפש את הגימיק או הטרנד הבאים. והנה, נדמה שהטרנד החדש הזה הגיע וכל כולו סגידה ל'בלנד'. ה"בלנדריאן" הוא כינוי לחובב בלנדים, שנענה ל"פרויקט הבלנד" הגדול שהשיקה השפית סטפאני לאזאר בשיתוף עם קרן ג'יימס בירד. מטרת הפרויקט - שכבר רתם אליו מעל ל-2,400 מסעדנים, שפים ובתי ספר לבישול ברחבי העולם - היא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו