ה"בלנדריאן": טרנד ההמבורגרים הבא כבר כאן, עם פחות בשר ויותר בריאות (לכם ולעולם)

מצד אחד המבורגר זה החיים, מצד שני תעשיית הבשר רוצחת את הסביבה. אז מה עושים? משלבים. טרנד בריאות/אוכל חדש מציע להוריד מהקציצה שלכם בשר ולהוסיף לה ירקות

איתן לשם
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
איתן לשם

אם היו עורכים משאל בין התיירים הפוקדים את ישראל כדי לקבוע מהו המאכל הלאומי של המדינה, הם בוודאי היו עונים בפה אחד "המבורגר". צונאמי ההמבורגריות שהכה בתל אביב וסחף אחריו את שאר אזורי החיוג, לא עוצר וכל הזמן מחפש את הגימיק או הטרנד הבאים. והנה, נדמה שהטרנד החדש הזה הגיע וכל כולו סגידה ל'בלנד'.

ה"בלנדריאן" הוא כינוי לחובב בלנדים, שנענה ל"פרויקט הבלנד" הגדול שהשיקה השפית סטפאני לאזאר בשיתוף עם קרן ג'יימס בירד. מטרת הפרויקט - שכבר רתם אליו מעל ל-2,400 מסעדנים, שפים ובתי ספר לבישול ברחבי העולם - היא להפחית את כמות הבשר האדום בכל המבורגר ולהחליף אותה בירקות. המתכון של לאזאר מכניס פטריות קצוצות לתוך הקציצה, ולטענתה "הבשרניות בשילוב עם הלחות הטבעית של הפטרייה, הופכת אותה לאידיאלית למיזוג מושלם עם קציצת הבשר".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ