רוני קשמין
רוני קשמין

שף הראל זכאים שחלק בוודאי עוד זוכרים מהמסעדה הטבעונית "זכאים" חוזר בגדול, עם שווארמייה חדשה בתל אביב, כל כולה טבעונית, שמתכננת לשנות את חוקי המשחק באשר לכל מה שידענו עד כה בנוגע לשווארמות צמחו-טבעוניות. על מה המהומה? ובכן, אחרי חצי שנה של פיתוח ויחד עם שני שותפים - הבעלים של החתול הירוק והריינבו (הפיצרייה וההמבורגרייה הטבעוניות, בהתאמה), צפויה להיפתח היום בקול תרועה רמה שווארמייה ככל שווארמייה – על הסיחים, הסלטים הפשוטים והטחינה שנוזלת מהפיתה, אבל טבעונית וללא חשש סבל בעלי חיים. או כפי שמגדיר זאת זכאים: "העניין כאן הוא אחד לאחד חווית השווארמה המקורית, פשוט 100% טבעונית".

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ