גל של שפים שמוותרים על כוכבי המישלן שלהם מעמיד את עתיד המדריך בסימן שאלה

שפים מובילים, מסעדות יוקרה ואפילו דוכני רחוב שקיבלו כבוד היסטורי - כולם מעוניינים להתפשט ממה שהיה עד לפני כמה שנים סמל הסטטוס הקולינרי האולטימטיבי. לחץ נפשי, מעמסה כלכלית ורצון לחירות יצירתית עומד בבסיס הפרישה, שמסמנת את השינוי בתרבות האוכל העולמית

איתן לשם
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם
איתן לשם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ