בר הקוקטיילים החדש בנתניה ששווה נסיעה מיוחדת אליו

אחרי עשור של שליטה בצמרת המסעדות בנתניה, פותחים אנשי המסעדה האסייתית "מוג'ו" את הנקסט דור ומאיימים לשנות את פני הבילוי בנתניה

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

לפני עשור, עת היו שניהם סטודנטים בני 26, פתחו שגיא רזמוביץ' ואמיר אבידר סושי בר צנוע באזור התעשייה החדש בנתניה. למקום הם החליטו לקרוא בשם מוג'ו, ומדי פעם הוסיפו עוד ועוד מנות ממטבחים אחרים במזרח אסיה , והבר הקטן נהפך במהרה לאחת המסעדות האסיאתיות האהודות באזור נתניה ומושבי השרון.

בימים אלה, לאחר שסיימו הרצה שקטה וסבלנית שנמשכה למעלה מחודשיים, חונכים השניים את המוג'ו נקסט דור, בר קוקטיילים, אף הוא עם אוכל אסיאתי ומסמנים אבן דרך נוספת באבולוציה הקולינרית של האזור המתפתח.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ