בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בר הקוקטיילים החדש בנתניה ששווה נסיעה מיוחדת אליו

אחרי עשור של שליטה בצמרת המסעדות בנתניה, פותחים אנשי המסעדה האסייתית "מוג'ו" את הנקסט דור ומאיימים לשנות את פני הבילוי בנתניה

7תגובות
מוג'ו נקסט דור
תמוז רחמן

לפני עשור, עת היו שניהם סטודנטים בני 26, פתחו שגיא רזמוביץ' ואמיר אבידר סושי בר צנוע באזור התעשייה החדש בנתניה. למקום הם החליטו לקרוא בשם מוג'ו, ומדי פעם הוסיפו עוד ועוד מנות ממטבחים אחרים במזרח אסיה , והבר הקטן נהפך במהרה לאחת המסעדות האסיאתיות האהודות באזור נתניה ומושבי השרון. בימים אלה, לאחר שסיימו הרצה שקטה וסבלנית שנמשכה למעלה מחודשיים, חונכים השניים את המוג'ו נקסט דור, בר קוקטיילים, אף הוא עם אוכל אסיאתי ומסמנים אבן דרך נוספת באבולוציה הקולינרית של האזור המתפתח. "כשפתחנו את המוג'ו הוא היה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו