בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עם גבינה ומבשלה אמריקאית: 'גינס' מנסה לצמוח בעולם שכבר לא צמא לבירה

מבשלת בירת הסטאוט המפורסמת בעולם מנסה להמציא את עצמה מחדש ולמכור לאמריקאים בירה אמריקאית, ולחובבי הגבינה צ'דר עם 10% גינס בתקווה להפוך למותג על

2תגובות
צ'דר גינס
Guinness Chedda

ב-1817 עשתה את דרכה מאירלנד לארצות הברית, בים סוער ומלא סיכונים, ספינה שעתידה לשנות את הרגלי השתייה של העולם החדש. בירת "גינס", שם נרדף לאירלנד, הגיעה אל חופי אמריקה בעקבות גל המהגרים האיריים שהציף את רחובותיה של ארץ ההזדמנויות הבלתי נגמרות. 201 שנים אחרי אותו מסעה היסטורי, גינס חוזרת לארצות הברית ובגדול – עם פתיחת מבשלת בירה רשמית. אין מה לדאוג, האמריקאים לא פיתחו טעמים חדשים והסכימו לנטוש את הבירות הבהירות שלהם, נהפוכו. גינס היא זו שתתגמש עבורם עם ייצור מקומי של בירת לאגר בהירה. אחרי הכל הרבה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו