עם גבינה ומבשלה אמריקאית: 'גינס' מנסה לצמוח בעולם שכבר לא צמא לבירה

מבשלת בירת הסטאוט המפורסמת בעולם מנסה להמציא את עצמה מחדש ולמכור לאמריקאים בירה אמריקאית, ולחובבי הגבינה צ'דר עם 10% גינס בתקווה להפוך למותג על

איתן לשם - צרובה
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם - צרובה
איתן לשם

ב-1817 עשתה את דרכה מאירלנד לארצות הברית, בים סוער ומלא סיכונים, ספינה שעתידה לשנות את הרגלי השתייה של העולם החדש. בירת "גינס", שם נרדף לאירלנד, הגיעה אל חופי אמריקה בעקבות גל המהגרים האיריים שהציף את רחובותיה של ארץ ההזדמנויות הבלתי נגמרות. 201 שנים אחרי אותו מסעה היסטורי, גינס חוזרת לארצות הברית ובגדול – עם פתיחת מבשלת בירה רשמית. אין מה לדאוג, האמריקאים לא פיתחו טעמים חדשים והסכימו לנטוש את הבירות הבהירות שלהם, נהפוכו. גינס היא זו שתתגמש עבורם עם ייצור מקומי של בירת לאגר בהירה. אחרי הכל הרבה דברים משתנים במאתיים שנה, גם הטעם בבירה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ