חיים הנדוורקר - פרשנות
חיים הנדוורקר

את השף ז׳ואל רובושון פגשתי בפעם הראשונה במסעדה המפורסמת שלו בפריז "ז'מין" לפני יותר מ-25 שנה. זו הייתה מסעדת חלומית שהייתה בימים ההם המקום הנכון ביותר להיות בו, כדי להתנסות בשיאי המטבח הצרפתי החדש.

רובושון הכין אז ארוחה מבוססת פטריות כמהין שחורות מהמנה הראשונה ועד הקינוח. לפגוש אותו אז, היה חלום שהתגשם. אז גם טעמתי את פירה תפוחי האדמה שלו שהפך להיות אחד ממנות הדגל שלו. כעבור שנים, גילה רובושון כי הסוד שבמחית הוא החמאה, והרבה ממנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ