בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפעם האחרונה בה פגשתי את רובושון

בין מנה מושלמת של קרפצ'יו ארטישוק לפואה גרא, חיים הנדוורקר פגש על הבר של האטליה בניו יורק, את השף ז'ואל רובושון, בפעם האחרונה

2תגובות
ז'ואל רובישון
NICOLAS TUCAT / AFP

את השף ז׳ואל רובושון פגשתי בפעם הראשונה במסעדה המפורסמת שלו בפריז "ז'מין" לפני יותר מ-25 שנה. זו הייתה מסעדת חלומית שהייתה בימים ההם המקום הנכון ביותר להיות בו, כדי להתנסות בשיאי המטבח הצרפתי החדש. רובושון הכין אז ארוחה מבוססת פטריות כמהין שחורות מהמנה הראשונה ועד הקינוח. לפגוש אותו אז, היה חלום שהתגשם. אז גם טעמתי את פירה תפוחי האדמה שלו שהפך להיות אחד ממנות הדגל שלו. כעבור שנים, גילה רובושון כי הסוד שבמחית הוא החמאה, והרבה ממנה. לא פלא שבמשך השנים במשך השנים צבר רובושון שורה של תארים, בהם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו