אחת אחרי השנייה: למה המסעדות היהודיות בניו יורק נסגרות?

המסעדות הישראליות הטרנדיות בניו יורק דוחקות את רגלי המעדניות והמסעדות היהודיות הוותיקות הנמצאות בשקיעה ולא כולם מרוצים מזה

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים31
חיים הנדוורקר

אנשיה של הקונדיטוריה והמאפייה גלייזר ראו כבר הכל. מנהטן גדלה ומתפתחת, אמריקה מחליפה נשיאים, יוצאת למלחמות, חווה משברים כלכליים והצלחות. הכל. אולם גם  116 שנות פעילות, כמו גם התואר המכובד כקונדיטוריה הוותיקה ביותר בניו יורק, לא סייעו והנה - המוסד עטור השבחים והמוניטין סגר דלתותיו לפני שבועות אחדים. בביקור בגלייזר אפשר היה לחוש את משק ההיסטוריה של ניו יורק, אך בעיקר את שקיעתו של אחד המקומות היותר סמליים בעיר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ