בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אחת אחרי השנייה: למה המסעדות היהודיות בניו יורק נסגרות?

המסעדות הישראליות הטרנדיות בניו יורק דוחקות את רגלי המעדניות והמסעדות היהודיות הוותיקות הנמצאות בשקיעה ולא כולם מרוצים מזה

30תגובות
רוסטביף
Photostock Israel / Photolibrary

אנשיה של הקונדיטוריה והמאפייה גלייזר ראו כבר הכל. מנהטן גדלה ומתפתחת, אמריקה מחליפה נשיאים, יוצאת למלחמות, חווה משברים כלכליים והצלחות. הכל. אולם גם  116 שנות פעילות, כמו גם התואר המכובד כקונדיטוריה הוותיקה ביותר בניו יורק, לא סייעו והנה - המוסד עטור השבחים והמוניטין סגר דלתותיו לפני שבועות אחדים. בביקור בגלייזר אפשר היה לחוש את משק ההיסטוריה של ניו יורק, אך בעיקר את שקיעתו של אחד המקומות היותר סמליים בעיר. תור ארוך של לקוחות המתין בסבלנות כדי לטעום בפעם האחרונה את העוגייה השחורה-לבנה, עוד סמל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו