בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך הצליחה "ראס ובנותיו" להפוך אוכל יהודי לטרנדי

"ראס ובנותיו" בניו יורק מושכת מאות ואלפים של יהודים חובבי גפילטע פיש והרינג יותר ממאה שנה. ועכשיו יש להם גם מסעדה סופר טרנדית שמעמידה את התפוח הגדול בתור

10תגובות
מסעדת ראס ובנותיו
חיים הנדוורקר

אם תבואו במהלך חגי תשרי לחנות של "ראס אנד דוטרס" (ראס ובנותיו) בלואור איסט סייד של ניו יורק, תוכלו לראות תורים ארוכים של אנשים הבאים לרכוש מצרכים לחג. לפעמים צריך לחכות בתור שעה ואפילו שעתיים, תלוי מתי מגיעים. יש מי שבאים מוקדם בבוקר עם כסאות מתקפלים ויישבו בקו הראשון לפני החנות וימתינו עד שזו תיפתח. בערך כמו שממתינים לאייפון חדש. ביום הכיפורים עצמו החנות של "ראס ובנותיו" נפתחת בשעה חמש אחר הצהריים עוד לפני שמתחילים להתפלל את תפילת הנעילה, כדי לאפשר למי שהחמיץ לקנות אוכל לסעודה של שבירת הצום....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו