איך הצליחה "ראס ובנותיו" להפוך אוכל יהודי לטרנדי

"ראס ובנותיו" בניו יורק מושכת מאות ואלפים של יהודים חובבי גפילטע פיש והרינג יותר ממאה שנה. ועכשיו יש להם גם מסעדה סופר טרנדית שמעמידה את התפוח הגדול בתור

חיים הנדוורקר - פרשנות
חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חיים הנדוורקר - פרשנות
חיים הנדוורקר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ