איך הצליחה "ראס ובנותיו" להפוך אוכל יהודי לטרנדי

"ראס ובנותיו" בניו יורק מושכת מאות ואלפים של יהודים חובבי גפילטע פיש והרינג יותר ממאה שנה. ועכשיו יש להם גם מסעדה סופר טרנדית שמעמידה את התפוח הגדול בתור

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

אם תבואו במהלך חגי תשרי לחנות של "ראס אנד דוטרס" (ראס ובנותיו) בלואור איסט סייד של ניו יורק, תוכלו לראות תורים ארוכים של אנשים הבאים לרכוש מצרכים לחג. לפעמים צריך לחכות בתור שעה ואפילו שעתיים, תלוי מתי מגיעים. יש מי שבאים מוקדם בבוקר עם כסאות מתקפלים ויישבו בקו הראשון לפני החנות וימתינו עד שזו תיפתח. בערך כמו שממתינים לאייפון חדש. ביום הכיפורים עצמו החנות של "ראס ובנותיו" נפתחת בשעה חמש אחר הצהריים עוד לפני שמתחילים להתפלל את תפילת הנעילה, כדי לאפשר למי שהחמיץ לקנות אוכל לסעודה של שבירת הצום. תורים ארוכים יש גם לפני כניסת הצום.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ