בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בדרך לשומקום

למה, למען אלוהי האוכל, אין פה פוד-טראקס כמו בשאר העולם?

הן מככבות בתכניות ריאליטי, כובשות את מרכזי הערים ומותירות לקוחות מרוצים ברחבי הגלובוס, אך רק בישראל הן נותרות מסונדלות. מי מוציא להן אוויר מהגלגלים? למה עולם האוכל זקוק להן? ואיך הן יכולות להוריד את מחירי המנות שלנו במסעדות? כתבה ראשונה בסדרה

17תגובות
משאית אוכל שמשגישה המבורגר ללקוחות
Getty Images IL

מחציתו של יום העבודה מאחוריכם, שתי כוסות הקפה הריקות על שולחנכם מעידות על עוצמת הרעב המתחולל אי שם בפנים. אין ספק שזה הזמן לארוחת צהריים. אך שיטוט בין בתי האוכל בסביבת מקום העבודה שלכם הופך במהרה למייאש, כשהאוכל המוצע לכם מוכר לעייפה ויקר לתדהמה. לפתע נכנסת לרחוב משאית אוכל, נעצרת מולכם ומציעה מנה אחת בלבד אותה המוכר יודע להכין במיומנות מפליאה ובמחיר מפתיע. חלום בלב שעת הצהריים. אך המציאות הזו של שגרת משאיות אוכל הנודדות בין מרכזי תעסוקה במהלך היום ומציעות אוכל מגוון וזול לציבור העובדים ובערב...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו