בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סושי מגעיל, חרקים זה טעים: הפרופסור הצמחוני שרוצה לאכול את הסטייק ולהשאיר אותו שלם

אין לו בעיה לאכול המבורגר שמישהו אחר קנה, על אף היותו צמחוני, או לטעום בשר כלב, אם הוא מת בנסיבות טבעיות. פול רוזין, מחוקרי האוכל המפורסמים והמוערכים ביותר בארצות הברית - מסביר מה גורם לאנשים מסוימים לאמץ אוכל אחד ולדחות אוכל אחר

2תגובות
פול רוזין
נתן דביר

כבר יותר מעשר שנים שפרופסור פול רוזין (Paul Rozin) מגדיר את עצמו כצמחוני. "זה משיקולים מוסריים בלבד. אני פשוט לא אוהב את הרעיון של להרוג חיות", הוא מסביר בשיחה שאנחנו מקיימים בסלון דירתו בקומה ה-19 של אחד מבנייני הדירות המרשימים ביותר במרכז פילדלפיה. "יש צמחונים שאכלו בשר כל החיים ונגעלים ממנו עכשיו. אנחנו לא יודעים איך זה קורה בדיוק, כי תהליך כזה לא מתרחש אצל כולם. מצד שני, אני יכול להגיד לך שאם הסיבה לכך שמישהו הופך צמחוני היא מוסרית, כי הוא מתנגד להרג בעלי חיים, הסיכוי שבשר ידחה אותו גדול...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו