רושפלד אולי לא פותח מסעדה בניו יורק, הטבחים שלו כן

אלי בוליסקירה ושיר רוזנבלט, שפים בהרברט סמואל לשעבר, מביאים ל״בוסתן״ ניו יורק אוכל בהשראת הבוס שלהם רושפלד, שאמנם לא אוהב את העיר הגדולה, אבל ייתכן שגם יבוא לכאן לפופ אפ

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חיים הנדוורקר

אם תשאלו את יונתן רושפלד, אם הוא גם מתכנן לפתוח מסעדה בניו יורק, כמו עמיתיו איל שני ומאיר אדוני, הוא ישיב במהירות שהוא שונא את העיר הזאת. פעם, הוא מספר, הציעו לו לעבוד בניו יורק אבל הוא ויתר. הסיבה: "זאת עיר עם הרבה רעש ובלגן וזה לא מסתדר לי".

אז אולי ניו יורק היא לא בשביל רושפלד, אבל בן הטיפוחים שלו, אלי בוליסקריה, כבר נמצא כאן ביחד עם חברתו שיר רוזנבלט, אף היא עובדת לשעבר אצל רושפלד. ביחד הם מובילים מזה חצי שנה את מסעדת "בוסתן" באפר ווסט סייד. אלי הוא השף ושיר היא האחראית על המנות האחרונות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ