בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רושפלד אולי לא פותח מסעדה בניו יורק, הטבחים שלו כן

אלי בוליסקירה ושיר רוזנבלט, שפים בהרברט סמואל לשעבר, מביאים ל״בוסתן״ ניו יורק אוכל בהשראת הבוס שלהם רושפלד, שאמנם לא אוהב את העיר הגדולה, אבל ייתכן שגם יבוא לכאן לפופ אפ

4תגובות
סלט העגבניות המפורסם של רושפלד
Cheyenne Cohen

אם תשאלו את יונתן רושפלד, אם הוא גם מתכנן לפתוח מסעדה בניו יורק, כמו עמיתיו איל שני ומאיר אדוני, הוא ישיב במהירות שהוא שונא את העיר הזאת. פעם, הוא מספר, הציעו לו לעבוד בניו יורק אבל הוא ויתר. הסיבה: "זאת עיר עם הרבה רעש ובלגן וזה לא מסתדר לי". אז אולי ניו יורק היא לא בשביל רושפלד, אבל בן הטיפוחים שלו, אלי בוליסקריה, כבר נמצא כאן ביחד עם חברתו שיר רוזנבלט, אף היא עובדת לשעבר אצל רושפלד. ביחד הם מובילים מזה חצי שנה את מסעדת "בוסתן" באפר ווסט סייד. אלי הוא השף ושיר היא האחראית על המנות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו