לובסטר א-לה קנאביס: מיין אוסרת על מסעדנים למסטל לובסטרים לפני הרתחתם

אחת מטכניקות הבישול האכזריות בעולם מצאה פתרון יצירתי במסעדת פירות ים במדינת מיין, אך הרשויות פוחדות מתקדים וקוראות להפסיק את הניסוי. ייתכן והסוגיה ההומאנית תהפוך לצעד ראשון בדרך למחקר של השפעות הקנאביס על מערכת העיכול

איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
איתן לשם

חדשות מרעישות: מדינת מיין אוסרת, בשלב זה, לתת ללובסטרים "לעשן" קנאביס בטרם זורקים אותם אל המים הרותחים שמסמנים את מותם. האיסור מגיע אחרי שמסעדה מקומית החלה לתת ללובסטרים לשאוף מעט אדי קנאביס כדי להקל במשהו על סבלם. "אנשים אומרים שהלובסטרים לא מרגישים כלום במים הרותחים, אבל זה שטויות", סיפרה שרלוט גייל, הבעלים של "מחסן הלובסטרים האגדיים של שרלוט" בנמל הדרום-מערבי במיין (וממציאת הטכניקה אותה היא מכנה “high-end”) למגזין האוכל "The salt". היא טוענת שניתן לראות את ההשפעה של הקנאביס על היצורים, ושהם רגועים הרבה יותר. "יש בזה משהו יותר הומאני", היא טוענת.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ