בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לובסטר א-לה קנאביס: מיין אוסרת על מסעדנים למסטל לובסטרים לפני הרתחתם

אחת מטכניקות הבישול האכזריות בעולם מצאה פתרון יצירתי במסעדת פירות ים במדינת מיין, אך הרשויות פוחדות מתקדים וקוראות להפסיק את הניסוי. ייתכן והסוגיה ההומאנית תהפוך לצעד ראשון בדרך למחקר של השפעות הקנאביס על מערכת העיכול

8תגובות
לובסטר עם קלחי תירס
\ Eric Broder Van Dyke / Shutters

חדשות מרעישות: מדינת מיין אוסרת, בשלב זה, לתת ללובסטרים "לעשן" קנאביס בטרם זורקים אותם אל המים הרותחים שמסמנים את מותם. האיסור מגיע אחרי שמסעדה מקומית החלה לתת ללובסטרים לשאוף מעט אדי קנאביס כדי להקל במשהו על סבלם. "אנשים אומרים שהלובסטרים לא מרגישים כלום במים הרותחים, אבל זה שטויות", סיפרה שרלוט גייל, הבעלים של "מחסן הלובסטרים האגדיים של שרלוט" בנמל הדרום-מערבי במיין (וממציאת הטכניקה אותה היא מכנה “high-end”) למגזין האוכל "The salt". היא טוענת שניתן לראות את ההשפעה של הקנאביס על היצורים, ושהם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו