בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפיזיקה של הפיצה: זו הסיבה שפיצה מושלמת עושים רק בתנור לבנים

שני פיזיקאים אמריקאים יצאו למסע בין פיצריות רומא, כדי לגלות האם ניתן להגיע לפיצה מושלמת גם בתנור אחר. פיזיקת החום הבהירה להם שהלבנים משיגות את התוצאות הטובות ביותר, ויש להם גם עצה בנוגע לשעה האידיאלית להזמנת פיצה ברומא

12תגובות
פיצה איטלקית
Bloomberg

פיצה היא אחד המאכלים האהובים והטעימים בעולם. עובדה. רבים נוהגים לאפות פיצה בביתם, דבר הנחשב פינוק מיוחד. עובדה. עובדה נוספת היא שלעולם, ללא קשר לאיכות הפיצה הביתית, היא לא תצא כמו הפיצה ההיא שאכלתם בנאפולי. עובדה מדכאת ביותר. אנדרי ורלאנוב ואנדראס גלאץ, שני פיזיקאים אמריקאים, החליטו לחקור את העובדה הזו דווקא מהזווית הפיזיקלית וחזרו עם הוכחה: פיצה שנאפתה בתנור לבנים תהיה טעימה יותר מפיצה שנאפתה בתנור פלדה. עובדה. שני הפיזיקאים נעזרו במספר אנשי פיצה (פיציולואים) רומאיים שהסכימו להכניס אותם אל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו