בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכינו את הארנקים

המסעדות המסקרנות של הסתיו והחורף

התקופה קשה בענף המסעדנות ממשיכה, אבל לא מעט מקומות חדשים צפויים להיפתח בקרוב. המגמה: אוכל איטלקי, ים תיכוני, אסיאתי, ברים על גגות ושפים גדולים שפותחים בחו"ל. מסעדות יוקרה? לא תמצאו פה

5תגובות
פיצה מרגריטה בפיצה פרסקה
דניאל לילה

שנת 2018 שתסתיים בקרוב מסתמנת כהמשכון הגרוע של 2017. החודשים האחרונים הביאו עמם שלל סגירות מצערות של מסעדות שאהבנו. מסעדות ובתי קפה שהיו מוסדות של ממש (אורנה ואלה, קפה באצ'ו) לצד מסעדות שף מקוריות שממש כאב לנו הלב על היעלמותן מהנוף (גריג, שיראטויה היפנית הנהדרת, דה באן) או כאלו שסתם היה ממש כיף להגיע אליהן ספונטנית ולתפוס ארוחה טראשית ומענגת בגבולות הטעם הטוב (אמריקה, פונדק דה לוקס, טראק דה לוקס, באנז) נעלמו מהנוף בעת האחרונה והותירו חלל. כבר כתבנו כאן על תחושה עגמומית במיוחד באוויר, שהפעם, כך...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו