בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

העולם מתמכר לחליטת קפה קרה, אבל היא פחות בריאה מהקפה הישן, החם והטוב

ענף חליטת הקפה הקר צמח בשנים האחרונות במאות אחוזים, תוך כדי מיתוגו כבריא יותר למערכת העיכול. צמד חוקרות מצאו שדווקא החליטה החמה משאירה את נוגדי החמצון, האחראיים לרוב הסגולות הרפואיות של הזהב השחור

4תגובות
קפה קר
בלומברג

אחד הטרנדים הגואים בענף הקפה הוא ה"חליטה הקרה" (Cold Brew), שחסידיה בטוחים כי היא-היא השיטה המיטבית להרוויח את כל היתרונות שבשתיית קפה. מכירות חליטות הקפה הקר עלו בשנתיים האחרונות ב-370%  (מ-8.1 מיליון דולר ב-2015 ל-38.1 מיליון דולר ב-2017), כשמגמת ההתחזקות של הקפה ממשיכה גם ב-2018 ואיך לא- נחתה גם בישראל ואף פה המכירות גדלו באופן חד. אך בעוד הקפה החלוט החם, על שיטותיו שונות והמשונות, נחקר מכל זווית אפשרית והוליד מחקרים סותרים - החליטה הקרה לא נבחנה מעולם. מאחר שכך, גם הטענות על רמת חומציות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו