בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בהאנגר סודי בפרדס חנה מייצרים בירה מפתיעה שמיושנת בחביות ויסקי

במבנה בטון אפרורי למדי בפרדס חנה, מסתתרת "שבט" מזקקה ומבשלה שמשלבת בין טכניקות מסורתיות לעדכניות בתקווה להוכיח שיש עתיד לוויסקי הכשר

6תגובות
 ליאור בלמס וניל וסרמן עובדים כבר כמעט ארבע שנים על יצירת ה- Brewstillery שלהם, כנראה הראשונה בישראל
טליה שפירא

באזור התעשייה של פרדס חנה, בקצה של מגרש מרוחק, ניצב מבנה בטון אפרורי ודהוי מראה. דבר בחיצוניותו אינו מרמז על הפלא שמתחולל בפנים: קו ייצור חדש של בירות בוטיק ומולו מזקקה מרהיבה, על שלל מכלי הנחושת שבה זורקת למקום רחוק מעבר לים, על גדות נהר שוצף וסלעים שחורים נישאים במרחק. מסתבר שליאור בלמס וניל וסרמן עובדים כבר כמעט ארבע שנים על יצירת ה- Brewstillery שלהם, כנראה הראשונה בישראל. Brewstillery, כפי שניתן להבין מההלחם הלשוני, הוא מושג שבא לעולם בשנים האחרונות והוא מתאר את אחד השילובים הנפלאים שבין...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו