להתראות מרגרינה וגפילטע פיש: ספר בישול חדש חושף את החיים הקולינריים החדשים של החרדים

"מתוק ובריא", ספרה החדש של כוהנת האפייה החרדית אביגיל מייזליק, מקרב בין המטבח החרדי והחילוני באופן חסר תקדים. בראיון עמה הסופרת מבהירה את הסיבה (האינטרנט), מרגיעה מפני השתלטות חרדית ("דימיונות") ומצביעה על שינוי אמיתי ועמוק בחברה החרדית ("הולכים ומיישרים קו"). כל העולם כולו גשר מתוק מאוד

איתן לשם
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
איתן לשם

במסגרת המרדף האינסופי אחרי "הטרנד הקולינרי של ימינו", ניתן לומר שאנחנו חיים בעידן השפע. אפשר להתמסר בקלות לטבעונות או לחיים ללא גלוטן או סוכר, או להביט סביב ולראות המבורגריות נפתחות בקצב בו תכניות אוכל צצות ועולות על המרקע שלנו, ולהכתיר את הכריך המפואר כשליט הקולינרי של ישראל. זו גם הייתה שנה טובה לבוריקה, לראמן, לבאן וכמובן לפיצה. אבל זאת תמיד שנה טובה לפיצה. מעל לכולם הייתה זו, ועתידה להיות ביתר שאת, שנת הכשר.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ