סוף הטרנד? בתי קפה מסירים את האבוקדו מהתפריט בשל "המחיר הסביבתי האדיר"

האבוקדו, הפך בשנים האחרונות ל-"זהב הירוק" וכבש את עולם האוכל, בין היתר בזכות היתרונותיו הבריאותיים, אבל לא רק. לאחרונה נחשפה המשמעות הסביבתית של הנסיקה במעמדו, ויש מי שפשוט לא מוכן לשלם אותו

איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
איתן לשם

רק בחודש שעבר נפתחה בתל אביב מסעדת "אבוקדה", שכל כולה על טהרת האבוקדו, כמעין עדות לטירוף סביב הטרנד הקולינרי ששטף את העולם בעשור האחרון. בניגוד לפופולריות העצומה של "הזהב הירוק" בקרב הפודיז, שהעלו את האבוקדו לדרגת קדושה קולינרית, הודיעו לאחרונה שורה של בתי קפה בריטיים שהם מסירים את הפרי מהתפריט שלהם. "אולי נשלם על המהלך הזה מחיר מולכם הלקוחות, אבל כשחושבים על המחיר הסביבתי של האבוקדו זה פשוט לא שווה את זה", כך הסבירו מנהלי "Wild Strawberry cafe" לקהל הלקוחות שיתמודד מעתה עם תפריט נטול אבוקדו.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ