בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סוף הטרנד? בתי קפה מסירים את האבוקדו מהתפריט בשל "המחיר הסביבתי האדיר"

האבוקדו, הפך בשנים האחרונות ל-"זהב הירוק" וכבש את עולם האוכל, בין היתר בזכות היתרונותיו הבריאותיים, אבל לא רק. לאחרונה נחשפה המשמעות הסביבתית של הנסיקה במעמדו, ויש מי שפשוט לא מוכן לשלם אותו

84תגובות
טוסט אבוקדו
דרימסטיים

רק בחודש שעבר נפתחה בתל אביב מסעדת "אבוקדה", שכל כולה על טהרת האבוקדו, כמעין עדות לטירוף סביב הטרנד הקולינרי ששטף את העולם בעשור האחרון. בניגוד לפופולריות העצומה של "הזהב הירוק" בקרב הפודיז, שהעלו את האבוקדו לדרגת קדושה קולינרית, הודיעו לאחרונה שורה של בתי קפה בריטיים שהם מסירים את הפרי מהתפריט שלהם. "אולי נשלם על המהלך הזה מחיר מולכם הלקוחות, אבל כשחושבים על המחיר הסביבתי של האבוקדו זה פשוט לא שווה את זה", כך הסבירו מנהלי "Wild Strawberry cafe" לקהל הלקוחות שיתמודד מעתה עם תפריט נטול...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו