בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פאן קון מנטקה: המטבח הספרדי חוזר לשוק לוינסקי

בזמן שמסעדות צרפתיות ואיטלקיות נפתחות פה ללא הרף, נדמה ששכחנו מספרד. כעת, ולא בטאפאס בר - יחזור המטבח הספרדי-לטיני במקום קטן וצנוע בשם "פאן קון מנטקה" בשוק לוינסקי

4תגובות
פאן קון מנטקה
אפיק גבאי

אסי לוי ושיר וייזר הכירו לפני כעשר שנים, בבר היין השכונתי ויינברג. הוא עבד כשף של המקום והיא ניהלה אותו. החיבור המקצועי ביניהם עבד נפלא  ולאחר שהבר נסגר, החליטו השניים לקנות את המקום ומאז הם מפעילים בו מעין מסעדה שכונתית צנועה וסימפטית בשם בבי, שמגישה אוכל קטן וטוב, טעים למדי רוב הזמן, לצד משקאות שוברי שגרה ויינות מיקבים קטנים. כך למשל, מתחת לרדאר, הם מגישים פה את אחד הבראנצ'ים הנעימים בעיר, עם אוכל שהולם את מזג האוויר הנוכחי ומצליח לחדש גם לשועלי זלילה וסביאה משופשפים. השבוע פותחים וייזר ולוי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו