בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

משהו טוב מתבשל בפרדס חנה: עידו פיינר משדרג את רוברטה וינצ'י

עם כניסתו אל המסעדה האיטלקית "רוברטה וינצ'י" בפרדס חנה-כרכור, מכניס בה השף עדו פיינר יותר ויותר אלמנטיים מקומיים מהחווה לצלחת. האם אתם מוכנים לבינג' פיצות?

2תגובות
רוברטה וינצ'י
אורלי אלקלעי

המסעדה האיטלקית רוברטה וינצ'י נפתחה לפני כשנתיים בפרדס חנה – כרכור. רז אלמוג, מי שניהל עד אז במשך כתשע שנים את מתחם דלאל בנווה צדק, מאס בנסיעות הארוכות מביתו שבבית יצחק לתל אביב וחיפש לפתוח משהו קרוב יותר לבית. כבר מפתיחתה הפתיעה רוברטה וינצ'י עם טאבון מרשים במרכזה ומנות מוצלחות למדי, שלא מתפשרות על איכות חומרי הגלם. עכשיו נכנס למטבח של רוברטה וינצ'י שף עדו פיינר, מי שהיה יד ימינו של שף יורם ניצן בשנותיה האחרונות של מול ים ולאחר שעברה לעולם שכולו טוב, פתח בתל אביב את מסעדת גאריג הקטנה, אולי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו