פשוטה, מכוערת וטעימה למות: עוגת גבינה באסקית כבשה את העולם

מה זה שרוף מבחוץ, נוזלי מבפנים ולוקח רק 10 דקות הכנה? עוגת הגבינה "הכי לא עוגת גבינה" תשנה את תפיסת הקינוחים שלכם

איתן לשם - צרובה
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם - צרובה
איתן לשם

הקינוח החם של השנה הוא בכלל שרוף. עוגת הגבינה הבאסקית, שנולדה במסעדת "לה ויניה" לפני כמעט 30 שנה, כבשה את האינסטגרם והפכה ללהיט הגדול של עולם הקינוחים ב-2019. ייתכן שהכל בגלל המראה שלה, חרוך ומכוער, שהפך אותה לאינסטגרמית במעין הפוך על הפוך אל מול כל הצבעוניות המושלמת ששולטת ברשת החברתית; ייתכן וזהו זמן ההכנה הקצר – שעה מההתחלה ועד הטעימה – שהנחילה אותה עמוק בלבבות ובקיבות; אך סביר להניח שזהו בעיקר הטעם, שהופך אותה לעוגת הגבינה הכי "לא עוגת גבינה" שפגשתם, שהזניק אותה קדימה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ