מסע מייאש ומעורר תקווה בעקבות המטבח הפלסטיני והעולם הסובב אותו

בספר בישול חדש שפורסם בארצות הברית, "זייתון", מתעדת יסמין חאן מסע בגדה המערבית וברצועת עזה ואת טעמו המיוחד של האוכל שפגשה שם

לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
לוגו ניו יורק טיימס

ניו יורק טיימס

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ