בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השפעתה המוכחת של המוזיקה על איכות גבינת האמנטל

בניסוי ארוך במסגרתו הושמעה מוזיקה (מלד זפלין ועד ביונסה) לאמנטל במהלך תהליך הבשלתה, קבעו הטועמים חד משמעית כי טעם הגבינה השתנה לטובה

8תגובות
חתיכת אמנטל
barmalini / Shutterstock.com

כן אדוני, מה בשבילך? גבינת רוק או פופ? ואולי גבינת מוזיקת בארוק? דו שיח שכזה בחנות גבינות, הזוי לכאורה, הוא אולי חלק מהעתיד הקולנרי הקרוב. זאת כיוון שאנשי בית הספר הגבוה לאמנויות בעיר ברן, טוענים שמדובר בהוכחה חד משמעית, בתוצאותיו הבדוקות של ניסוי שנערך במשך מספר חודשים במרתף התיישנות הגבינות של יצרן אמנטל ותיק במרכז שוויץ, אודות השפעת הצלילים על הגבינה. הנחת היסוד הייתה כי צלילי המוזיקה, והוויברציות השונות והמיוחדות שהם מחוללים באוויר, משפיעים בדרך מיסתורית על תהליך ההבשלה של כיכרות הגבינה....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו