בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סבלתם במסעדה? אולי זה לא קשור לאוכל או לשירות, אלא למזג האוויר

מחקר חדש מצא קשר בין מזג אוויר גרוע לביקורות מסעדה גרועות. לצד עזרה לבעלי מסעדות שיוכלו להבין את ההשפעה של הגשם על מצב הרוח של הסועדים, יש במחקר גם הבהרה לגבי טיב החוש הביקורתי שלנו

4תגובות

בעולם שסוגד ל"חוכמת ההמונים", כל אדם הוא מבקר מסעדות מטעם עצמו בהחזיקו בכף ידו מחשב קטן. כל ביקורת מסעדה יכולה לרומם או להפיל - להשפיל עד עפר בית אוכל כזה או אחר. נהוג לחשוב שבבואו לדרג את בית העסק, הלקוח משקלל את כל מרכיבי הנאתו, מינוס ריב ספונטני שהתלקח עם המארחת כדי להנפיק ביקורת. כעת מתפרסם מחקר חדש שמציע לבעלי המסעדות לקחת בחשבון משתנה נוסף, שעשוי להשפיע מאוד על טיב הביקורת שהמסעדה שלהם מקבלת – מזג האוויר. שני חוקרים מאוניברסיטת אוהיו החליטו לנסות ולברר האם ועד כמה משפיעים תנאי מזג...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו