בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הדבוראי שהחליט לשלב בין שתי אהבות ומייצר בירה מדבש

גל גולן הוא דבוראי צעיר שהחליט שהחליט להכיר לקהל הרחב את עולם הדבש, דרך הבירה דווקא. בבר שהקים באוטובוס ישן בנגב הוא מגיש בירה טבעית מדבש ללא גלוטן

10תגובות
גל גולן ליד ארגזי הבירות
כוורת מרדכי גולן

החיים של גל גולן נוטפים דבש. לא כקלישאה, אלא דווקא כמציאות. גולן, בן ה-31 הסתובב עוד כילד ליד דבורים וכוורות, שכן אביו עבד מאז שנות ה-80 כמפעיל כוורות באזור הנגב. זה היה אך טבעי שבנו ילך בעקבותיו וייעשה לכוורן, סליחה - היום מדובר בדבוראי, שהמשיך את דרכו. לאחרונה, עלה בגולן הבן הרעיון לשלב בין שני הדברים האהובים עליו, בירה ודבש, בעשייה יצרנית שיש בה כדי למקסם את התוצרת הטרייה מהכוורת המשפחתית. כך נולדה לה בנגב בירה דבש טבעית, שהיא נטולת גלוטן לחלוטין. "רוב הכוורות שלנו נמצאות בעוטף עזה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו