ניסינו את ההמבורגר הטבעוני החדש של מקדונלד'ס. הנה גזר הדין

גם רשת המזון המהיר האמריקאית מצטרפת למהפכת המזון הטבעוני עם המבורגר חדש וללא חשש מוצרים מהחי. אבל האם הוא נותן פייט להמבורגר המקורי?

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

היום (שני) הושק חגיגית ההמבורגר הטבעוני החדש של רשת מקדונלד'ס, שיימכר ב-18 סניפים ברחבי הארץ, רובם המוחץ בתל אביב, שניים בחיפה והשאר – באשדוד, ירושלים, באר שבע ובית החולים וולפסון בחולון (עם סניף אחד לרפואה, תרתי משמע). נתחיל מהשורה התחתונה: כשרשת מזון מהיר ענקית כמקדונלד'ס, מרשתות המזון המהיר הגדולות בעולם, שאולי ההצלחה שלה מזוהה תכופות גם עם דקדנטיות, השמנת יתר, גלובליזציה, אמריקניזציה וצער בעלי חיים, ממציאה את עצמה מחדש עם המבורגר טבעוני למהדרין, מדובר בלא פחות מרעידת אדמה. כי בתל אביב אפשר אולי למנות לא מעט מזללות טבעוניות ובפרט המבורגריות, אבל כשרשת בסדר גודל כזה משיקה המבורגר שכולו מהצומח, יש פה בשורה נוספת – הנגשה.

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ